SURDEGSBULLAR

1kommentarer

 
 
"Le kanelbulle"
 
 
 
 
 

För ett tag sedan bakade jag kanelbullar på surdeg enligt Sébastien Boudets recept. Det var enkelt, ett otroligt bra recept & bullarna jäste bara på flytande surdeg under 24 timmar (liggtid & jästid). Bullarna penslades med sockerlag direkt när de kom ut från ugnen. 

Det var de godaste bullarna jag ätit –någonsin!

 

 

Här kan du se en liten film av Sébastien som visar hur han bakar ”Le Kanelbulle”

 

 

 

 

1 kommentarer

Lena

20 Sep 2012 18:57

Åh de bullarna skulle jag vilja prova! kan man göra det av surdegen jag ska få av dig?

Svar: Absolut! Jag bakade dessa bullar på vetesurdeg. Efter att ha väntat på dessa 24 timmar var jag såååååå himla sugen att smaka. När första laddningen var färdiggräddad slukade jag en direkt vilket resulterade i att jag så klart brände gommen. Är man glupsk så är man...
Marlénes godbitar!

Kommentera

Publiceras ej