GOTT SLUT & GOTT NYTT ÅR!!!

0kommentarer

 
 
 
 
 
 
 
 
Några timmar kvar av det gamla året & snart traskar vi rakt in i det nya året 2013.
Mycket har hänt & mycket ska hända. Ser fram emot ett år med kärlek, resor, lära känna Ludvig ännu mer & jobba på & hoppas på hälsa för mig själv & mina kära.
 
Nyårsafton spenderas hemma med familjen. Långpromenad, bowling & bastu på dagen. Sedan lagar vi mat tillsammans & dricker champagne.
Vi tänkte börja med "Spanska räkor", hembakad levain & ett gott vitt vin.
Sen kör vi vidare på oxfilé, som så många andra... Helstekt & sedan "ingnodd" i pistou (en provensalsk röra med basilika, vitlök & olivolja), rödvinssky, rostad sötpotatis med pinje samt en wok med grön sparris, sockerärtor, rödlök & salladslök. Givetvis ett gott rött vin till detta (har inte bestämt vilken sort än - lämnar det valet till maken)
Till dessert tänkte vi prova något som kallas "Pot au Chocolat fleur de sel" - små koppar chokladkräm med flagor av havssalt på toppen & till det färska hallon. Tydligen en klassisk sött-salt-kombination. Spännande! Blir det bra så slänger jag ut receptet här framöver.
 
 
Ha en fantastisk rolig nyårsafton & ett gott nytt år till er!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej