Polkagrisdröm - mums till påsken
1kommentarer
Polkagrisdröm
4 port
2 dl polkagrisar
2 dl vispgrädde
100 g vit choklad
4 digestivekex
2 msk smält smör
2 1/2 dl kesella (10 %)
1-2 msk färskpressad limejuice
Stöt polkagrisarna grovt i en mortel. Ta undan lite till garnering.
Vispa grädden. Smält chokladen i vattenbad eller i mikrovågsugn.
Smula digestivekexen & blanda med det smälta smöret.
Blanda den vispade grädden med kesella & den smälta chokladen. Rör ner polkakrosset. Smaka av med limejuice. Lägg digestiveblandningen i bottnen på 4 glas. Fördela gräddblandningen över. Ställ i kylen 4–6 timmar. Garnera med polkagrisar & gärna citronmeliss.
1 kommentarer
lena
19 Dec 2011 11:01
Hej vad kul att se en till jag känner som har en matblogg!
Jag var faktiskt på jakt efter en julefterätt och tror jag slår till på den här!
Kommentera