PAVÉ IGEN

0kommentarer

 

 

 

 

 

 

 

Pavén med durum som jag bakade förra veckan efter receptet ur boken "Den Franske Bagaren" blev super!!! Nu ska jag ge mig på en pavé ur samma bok. Orginalpavén kan vi kalla den. Skillnaden är att det är rågmjöl i denna. Två dygn tar det innan vi får njuta av det. "Rom byggdes inte på en dag" som man så ofta brukar säga. Torsdag kväll blir det alltså brödfest igen. Pavé förresten; det betyder gatsten :-)

 

Här kan du hitta mer information om Den Franske Bagaren -Sebastién Boudet. Länk till bloggen, lite recept & möjlighet att köpa boken.

 

 

 

 

 

 

 

Idag har vår lilla hero Morris fått sin sista behandling för cancern han fick i vintras. Han är pigg & alert men det finns inga garantier. Håll nu alla tummar & tår för vår lilla vän! Han behövs i vårt liv - verkligen!