Polkagrisdröm - mums till påsken

1kommentarer



Polkagrisdröm
4 port

2 dl polkagrisar
2 dl vispgrädde
100 g vit choklad
4 digestivekex
2 msk smält smör
2 1/2 dl kesella (10 %)
1-2 msk färskpressad limejuice


Stöt polkagrisarna grovt i en mortel. Ta undan lite till garnering.
Vispa grädden. Smält chokladen i vattenbad eller i mikrovågsugn.
Smula digestivekexen & blanda med det smälta smöret.
Blanda den vispade grädden med kesella & den smälta chokladen. Rör ner polkakrosset. Smaka av med limejuice. Lägg digestiveblandningen i bottnen på 4 glas. Fördela gräddblandningen över. Ställ i kylen 4–6 timmar. Garnera med polkagrisar & gärna citronmeliss.



1 kommentarer

lena

19 Dec 2011 11:01

Hej vad kul att se en till jag känner som har en matblogg!

Jag var faktiskt på jakt efter en julefterätt och tror jag slår till på den här!

Kommentera

Publiceras ej