Grädde + Gelésocker Multi = pannacotta
1kommentarer
Vem älskar inte pannacotta?!
Vi gör det i alla fall & det är så otroligt enkelt att tillaga om man använder Gelésocker Multi från Dansukker. Gelésocker Multi innehåller vegetabiliskt geleringsmedel & kan användas till en lång rad gelade desserter i stället för gelantin. Gelésockret ger en bra konsistens ihop med både vatten, fruktjuicer & mjölkprodukter - enkel & bekväm att använda!
PANNACOTTA SOM VI BRUKAR GÖRA DEN
4 port.
1 dl Dansukker Gelésocker Multi
4 dl grädde
SMAKSÄTTNING
1 vaniljstång delad på längden & fröna urskrapade
Blanda samman gelésocker multi, grädde & vaniljstången + frön i en kastrull och koka i 1/2 minut. Plocka ur vaniljstången.
Häll upp i portionsglas. Låt svalna & ställ in i kylen.
Ta fram ur kylen en liten stund innan servering så de inte är iskalla. Servera med bär ex. hallon & blåbär som lättsockrats.
http://web.dansukker.com/files/filer/film/panna_se/paco.html
Fler bra recept med Gelésocker Multi kan du hitta på:
www.dansukker.com
1 kommentarer
Angelina
14 Oct 2012 08:46
Schysst blogg du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)
Kommentera