Grädde + Gelésocker Multi = pannacotta

1kommentarer



Vem älskar inte pannacotta?!
Vi gör det i alla fall & det är så otroligt enkelt att tillaga om man använder Gelésocker Multi från Dansukker. Gelésocker Multi innehåller vegetabiliskt geleringsmedel & kan användas till en lång rad gelade desserter i stället för gelantin. Gelésockret ger en bra konsistens ihop med både vatten, fruktjuicer & mjölkprodukter - enkel & bekväm att använda!

PANNACOTTA SOM VI BRUKAR GÖRA DEN

4 port. 

1 dl Dansukker Gelésocker Multi 
4 dl grädde
SMAKSÄTTNING
1 vaniljstång delad på längden & fröna urskrapade

Blanda samman gelésocker multi, grädde & vaniljstången + frön i en kastrull och koka i 1/2 minut. Plocka ur vaniljstången.
Häll upp i portionsglas. Låt svalna & ställ in i kylen.
Ta fram ur kylen en liten stund innan servering så de inte är iskalla. Servera med bär ex. hallon & blåbär som lättsockrats.

Klicka gärna på länken nedan för att se hur enkelt du gör pannacotta!!!


http://web.dansukker.com/files/filer/film/panna_se/paco.html

Fler bra recept med Gelésocker Multi kan du hitta på:
www.dansukker.com

1 kommentarer

Angelina

14 Oct 2012 08:46

Schysst blogg du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)

Svar: Tack! :-)Har använt en design som finns i blogg.se som jag sedan redigerat & fixat för att passa mig.
Hälsningar Marléne
Marlénes godbitar!

Kommentera

Publiceras ej