Kaffe med mjölk-älskare!?

0kommentarer




Arla Baristamjölk är framtagen i samarbete med bl. a två av världens främsta baristor. Resultatet är en mjölk berikad med ett naturligt mjölkprotein. Med en riktig Baristamjölk kan du lättare göra krämiga, luftiga latte hemma i köket. Den högre proteinhalten gör att mjölken blir till ett härligt, krämigt skum. Det är just proteinet i både mjölk och grädde, kaseinet, som dämpar kaffets lite beska och bittra smak. Därför är Baristamjölken även god att värma till en vanlig kopp kaffe. Utan att mjölken skummas. Man känner en klar skillnad. Baristamjölken tar fram det bästa i kaffet

Nu finns det två fetthalter att välja mellan: 2,6 % och 0,9 %. En sak som är värd att notera är hållbarheten, hela 16 dagar i öppnad förpackning tack vare att mjölken är högpastöriserad.

Baristamjölken har vi alltid hemma!

Ta en kopp vet jag....

Kommentera

Publiceras ej