Man tager vad man haver...

0kommentarer

Hittade lite rotfrukter, en bit ädelost & några fläskkotletter i kylen. Vad göra??...

Till de stekta fläskkotletterna blev det rostade potatisskivor samt wokade rotfrukter med ädelost. Mums!


Skivade potatis (med skalet) i 0,5 cm tjocka skivor. Lade dessa i en långpanna klädd med bakplåtspapper. Lite rapsolja, svartpeppar & flingsalt & så in i ugnen på 250 grader. När potatisskivorna fått färg var det dags att vända på dem & rosta andra sidan.


Kålrot, rotselleri, rödbeta, morötter & lök finstrimlades. Allt wokades i sesamolja & lite, lite chili till lagom tuggmotstånd. Smaksattes med svartpeppar & lite flingsalt (osten är salt).  Å så smulad ädelost över.


Serverade detta till fläskkotletterna som stektes i grillpannan.


Enkelt & Gott!!!

  

Kommentera

Publiceras ej