Man tager vad man haver...
0kommentarer
Hittade lite rotfrukter, en bit ädelost & några fläskkotletter i kylen. Vad göra??...
Till de stekta fläskkotletterna blev det rostade potatisskivor samt wokade rotfrukter med ädelost. Mums!
Skivade potatis (med skalet) i 0,5 cm tjocka skivor. Lade dessa i en långpanna klädd med bakplåtspapper. Lite rapsolja, svartpeppar & flingsalt & så in i ugnen på 250 grader. När potatisskivorna fått färg var det dags att vända på dem & rosta andra sidan.
Kålrot, rotselleri, rödbeta, morötter & lök finstrimlades. Allt wokades i sesamolja & lite, lite chili till lagom tuggmotstånd. Smaksattes med svartpeppar & lite flingsalt (osten är salt). Å så smulad ädelost över.
Serverade detta till fläskkotletterna som stektes i grillpannan.
Kommentera