Guldstänk 2009

0kommentarer

I torsdags var det dags för årets Guldstänk. 890 personer samlades i Västerås Konserthus. Det blev en härlig kväll med rolig underhållning, många vinnare, trevligt sällskap, god mat & många glada miner.


Min favoritrestaurang Frank vann priset för årets marknadsförare 2008. Motiveringen löd: För sitt prickfria varumärkesbyggande & sin briljanta förmåga att skapa en armé av övertygande marknadsförare - sina lovsjungande gäster. Genom skickligt hantverk och genuint värdskap håller Frank allt de lovar. Resultatet är idel nöjda kunder som konstant fungerar som levande annonser. Marknadsföring kan inte smaka bättre!

http://www.guldstank.nu/ kan du läsa mer om Guldstänk & kika på vimmelbilderna. I Aros Congresscenter serverades en 3 rätters middag.


Förrätt:

Anklevermousse med färska fikon & portvinsreduktion

Vin: Torresella Prosecco Brut, Italien


Varmrätt:

Halstrad röding med potatispuré smaksatt med olivolja. Serverades med rostad vitvinssås & syrad rödlök

Vin: Fuedo Zirtari Nero ´d Avola, Syrah Sicilien


Dessert:

Mascarponeparfait med citrusfiléer & krutonger



Kommentera

Publiceras ej